Tack, Spotify! Ni räddar min arbetsdag varje dag. Förr fick man endast sitta och lyssna på sina egna svordomar medan man jobbade, men nu har jag tillgång till både Rammstein och Anna Ternheim. Så tack!

… men varför måste ni vara så sneaky? I början hade ni nästan ingen reklam alls. Tjugo sekunder per halvtimme kanske. Nu är det säkert en minut per tjugo minuter musik. Så nu kommer det reklam efter reklam i väntan på den där låten man vill höra. Man tvingas höra hur den fula och fete VDn försöker säga ”visit the spotify blog” på överdriven amerikansk accent. Man tvingas höra Linda Skugge berätta om hennes satans projekt på Vulkan.se minst fyrahundranittiosex gånger i timmen. Och värst av allt, man tvingas lyssna på andra Spotifyanvändare som på fullt allvar ringt in och lovordat tjänsten, som om de inte hade något bättre för sig. Hemskt, det är vad det är!

Men jag fattar nog vad ni pysslar med! O ja! Ni kör ingen reklam tills man blivit beroende, då först är det reklam hela tiden! Jag fattar inte hur ni kan göra så mot oss stackars användare. Era svikare! Era utsugare! Era… dummingar!

FY FAN FÖR ER! HÖR NI DET?!

2 kommentarer

  1. Jag fattar inte detta, jag får aldrig någon reklam, lyssnat hela veckan lång och inte en enda reklamsnutt eller tips om BBX eller annat konstigt, bara musik.

    Har inte Premium heller, för det finns det textreklam om att dom tycker jag ska skaffa, men ingen reklam i lurarna så långt örat kan nå.

    Jag kanske inte har lyssnat tillräckligt mycket ännu för att dom ska börja attackera mig med reklam ännu, fast jag fick reklam osv förut, men det var länge sen nu..

    Mysko!

Skriv ett par väl valda ord vettja!