Jag ber om ursäkt för tillfällig bloggtorka. Jag har inte slutat blogga, jag har inte skaffat ny flickvän, jag har inte hängt mig i lampkroken. Så don’t you worry!

Däremot har jag köpt ett spel till Playstation Portable. Tactics Ogre: Let us cling together heter det, och det står för närvarande för minst 90% av mina svordomar om dagarna. MYCKET irriterande spel. Kanske det mest irriterande jag spelat sen jag försökte göra alla extrasaker i Zelda, och bet mig själv i armen efter att ha misslyckats tjugonde gången i rad på en grej.

Ett exempel. Mina gubbar står prydligt uppradade för att eliminera motståndarens. De marcherar så sakteliga mot fiendetrupperna, men en liten ful bågskytt hinner få iväg en pil. ”Jävlar” säger jag. ”Bara inte DEN gubben” säger jag. Det blir den gubben. ”Bara inte en critical hit” säger jag. Det blir en critical hit. ”Dö för i helvete inte bara” säger jag. Gubben dör. Ingen lyssnar på mig. Resultatet blir således att jag antingen skriker rakt ut, säger ett gäng med könsord i följd, eller stänger av och säger ”problem solved” för mig själv, för att sedan gå och göra nånting annat.

Skriv ett par väl valda ord vettja!