Mina damer, herrar, hermafroditer, frumafroditer, katter, köttslickepinnar och italienska skinnsoffor… Nu, har det blivit tävlingsdags på bloggen igen!

Den lyckliga vinnaren kammar hem en nästan sprillans ny godisask i form av en Nintendo-handkontroll, innehållande mint-godisar som jag bara tagit ett par stycken av eftersom jag inte tyckte de var goda! Missa inte den här chansen att få hem en av kinesiska barnarbetare stilrent designad ask, som er stora bloggidol kört ner sina – givetvis nytvättade – fingrar i.

Tävlingsregler:

Jag kommer att maila 20 st för mig okända singeltjejer från Stockholm (i åldrarna 20-25) på en icke namngiven nätcommunity. Mailet jag skickar är följande:

Hej!

Får jag chans på dig? 🙂

[ ] JA
[ ] NEJ
[ ] KANSKE

Ett JA (eller liknande svar) ger 3 poäng.
Ett KANSKE (eller liknande svar) ger 2 poäng.
Ett NEJ (eller liknande svar) ger 1 poäng.
INGET SVAR ALLS ger 0 poäng.

Nu är det upp till er att gissa HUR MÅNGA POÄNG jag kommer att ha fått kl 23.59 på söndag kväll (19/6).

Maxpoängen är alltså 60 poäng, om alla 20 svarar ja, och minimipoängen är 0, om ingen svarar. Om alla svarar nej blir det 20 poäng. Ni förstår säkert. Ni tävlar genom att skicka en kommentar på detta inlägg, med er gissning. Viktigt är att ni tar med er korrekta mail när ni kommenterar, eftersom jag kommer att maila den som vunnit. Om ingen gissar exakt rätt så är det den närmaste gissningen som vinner. Om två personer gissar på samma siffra så är det givetvis den som gissat först som tar hem segern. Opartiska och groteskt enväldiga domare är jag själv och min consigliere Salahuddin.

Lycka till!

12 kommentarer

 1. Kan inte låta bli att gissa på 42 🙂

  Fast jag har redan en sån där! Får man byta priset emot något annat ifall man vinner? Typ en signerad dragspelsskiva?

  • Daniel Svara

   Bara för att du är min favorit-ex-KSDrift-chef, Gustav! <3

   Regeltillägg: Priset går att byta mot en signering av valfri dragspelsskiva, mot att skivan och returfrakt skickas till mig. Ingår gör också ett personligt meddelande ovanför signaturen, max 10 ord. Skall meddelandet vara av sexuell karaktär tillkommer kostnader för detta.

 2. 37 ploppade upp i mitt huvud. Så jag får väl gissa på det. 😉

 3. Efter myycket noggranna (nåja) uträkningar så är nog 48 en bra poäng att gissa på. ^^

 4. Jag sätter min röst på 13. Spontanfrågor om chans har en väldigt låg Rate of Success (RoS) och bör undvikas till förmån för en längre charmeringsprocess. 😀

 5. Daniel Svara

  Resultatet:

  1. KANSKE – Kryssade i "kanske" utan kommentar.

  2. KANSKE – Kryssade i "kanske" utan kommentar.

  3. NEJ – "Haha, cute"

  4. NEJ – "Gulligt. Jag har ett otroligt trasigt hjärta för tillfället och känner att sånt är det sista jag vill tänka på."

  5. KANSKE – "Haha det där var faktist lite gulligt ^^"

  6. NEJ – "Nej, men tackar som frågar."

  7. KANSKE – "Haha ;)"

  8. JA – "Absolut"

  Resterande 12 svarade inte, de svinen. Detta ger oss ett slutresultat på 14 poäng! Grattis säger vi till BREKI (men ett hedersomnämnande till Ingrid som gissade lika nära fast senare)!

 6. Hej Werner! Jag undrar vad som hände med tjejen som svarade "Ja"? 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!