När jag ringer kunder så säger jag i stort sett alltid samma sak. ”Ja hejsan, Daniel heter jag och jag ringer från X”. Det är default. En kund tog mig i morse på sängen, och svarade med ”god morgon” istället för sitt namn. Jag fick en mental härdsmälta och sade:

*dramatisk paus*

Ja gomorron hejsan.

… :/

Ja gomorron hejsan.

Ja. Gomorron. Hejsan.

… Jag låter läskigt homosexuell ibland.

8 kommentarer

 1. <blockquote cite="#commentbody-733">
  Emsan :
  Nej vet du vad. Tjenixen är väl ändå den fulaste hälsningsfrasen?

  Icke! "Ja gomorron hejsan" låter som nåt Bengt Alsterlind skulle kunna säga. *grinar*

 2. Jag lyckades säga "Ursäktahejsan" en gång… Så jag tror att jag klår dig faktiskt 😀

 3. Ringde Webhallen idag innan jag gick hem och sa "Hej, det här är Gustav och jag ringer från X". Tror inte de brydde sig så mycket om att jag jobbar på X… Som straff fick jag släpa hem 15 kilo trumset på bussen.

 4. <blockquote cite="#commentbody-762">
  Gustav :
  Ringde Webhallen idag innan jag gick hem och sa “Hej, det här är Gustav och jag ringer från X”. Tror inte de brydde sig så mycket om att jag jobbar på X… Som straff fick jag släpa hem 15 kilo trumset på bussen.

  Hahah, jag har sagt att jag ringer från X många gånger när jag ringt privatsamtal. Alltid lika kul. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!