Vet ni vad det här är för nånting?

”Karameller” säger ni? ”Godis” kallar ni det? Ni borde veta bättre. Det här är dödsfällor. Ting enkom skapade för massförstörelse.

Lyckligt ovetandes om dess destruktiva effekter stoppar man in en av dem i munnen. Vispar runt lite med tungan. Plötsligt får man den där metalliska smaken. Sen börjar det svida.

Man tar ut karamellen igen, och gör damage control. Munnen är nu full av blod; och det är då man märker varför. Hur allt hänger ihop. Nazistingenjörerna som skapat ”godiset” har listigt designat det så att det vid munkontakt skapas små kratrar, med rakbladsvassa kanter. Detta märker användaren givetvis inte förrän det är för sent.

Jag vill nu gå ut med en varning till alla läsare. Akta er för såna här hemskheter! Och kom ihåg var ni läste det först. Jag spår att ”karamellinducerad oral ruptur” redan inom några år kommer att vara den vanligaste dödsorsaken. Ingen kommer att bry sig om cancer längre. Hjärtattacker kommer att vara trivialt. Stroke, vad är det?

Nej, sanna mina ord. Akta er för karamellerna! Karamellerna!

4 kommentarer

    • Daniel Svara

      Men då går tänderna åt fanders istället. Det är väl uttänkt, det hela.

  1. Åh, dom är ju så fruktansvärt goda! Men ät inte popcorn eller något anant salt efter för då känns det som att..ja jag vet inte vad, men det gör så ont att jag vill gråta haha.

Skriv ett par väl valda ord vettja!