Jag har ett nytt hatobjekt. Automatiska tidsbokningssystem till tvättstugan.

Jag hade ovan nämnd stuga idag. Tiden 19-22. Men på grund av en misskalkulering så gick jag ner och skulle hämta ut kläderna tio minuter för sent. ”Pass ej bokat”. Jahapp, dörren går inte att öppna. Det är sista passet för kvällen och alla är bokade i morgon. Jag har nu officiellt vendetta på min tvättstuga.

Så nu ligger mina kläder i torktumlaren och bara hånler, och jag måste upp i ottan i morgon för att hämta dem. Jag satte upp en lapp där jag bad de som hade första tiden ringa mig på mobilen. Jag hoppas att personen i fråga är någorlunda vettig, och inte snor allt för att sy ett enormt lapptäcke av det.

… Men det är bergis en kund (kund är det nya skällsordet, det är det värsta man kan kalla någon) som inte fattar nånting. 🙁

Skriv ett par väl valda ord vettja!