Okej… Vem har regisserat nattens dröm?

Jag hade pratat med en tjej på Helgon ett tag, och nu skulle hon komma hem till mig på besök. Vi hade bestämt att vi skulle prata och bada badkar; ni vet, sånt man alltid gör på sin första dejt. Så hon tog pendeln över hem till mig, där jag tydligen fortfarande bodde i min gamla lägenhet, och det visade sig att hon tagit med sin killkompis. ”Vafasen…” tänkte jag, och frågade på Flashback hur jag skulle bära mig åt för att bli ensam med tjejen. ”Ska jag kasta ut nånting på gården och säga åt killen att hämta det, och sedan låsa dörren?” frågade jag och alla började skratta. Hur som helst så var det detta sätt jag beslutade mig för att använda, och vips var killen ute på gården. När han såg att det bara var en gammal trasa jag kastat ut så blev han ledsen och gick hem. Folk är konstiga i mina drömmar.

Sen badade jag och tjejen badkar, och utbytte saliv. Badkaret stod logiskt nog mitt i köket hemma hos mig. Efter det ballade hela drömmen ur, och marken gick sönder. Jag och en massa andra människor hoppade mellan isflak och dödade monster. Från badkarsdejt till monsterslakt. En helt normal vändning.

Det sista jag minns innan jag vaknade var att jag och en kollega från jobbet åkte hem. Han frågade hur dejten gick, varpå jag svarade ”Jodå, bra, men jag har en otrevlig dejt-biverkning”. ”Jaså?” undrade han. ”Jo… En kraftigt erigerad penis” svarade jag.

Jag berättade om drömmen för Dorthe när jag vaknade. Hon hade också drömt att någon raggade på henne, men att hon svarade att hon var upptagen. Själv hade jag hånglat i badkaret med min dejt. Det är inte utan att man känner sig lite grisig.

Skriv ett par väl valda ord vettja!