Köttbullemackor är djävulens verktyg. Nu har jag spillt den där förbannade rödbetssalladen på:

 • Tangentbordet
 • Skrivbordet
 • Golvet
 • Händerna
 • Byxorna
 • Passérkortet
 • Skärpet

Och då räknar jag inte allt kring munnen. Jag såg ut som ett riktigt praktmongo när jag med ena handen höll i sörjan formerly known as köttbullemacka, och med andra handen försökte skyffla upp lite rödbetssallad från skrivbordet, och med två fingrar föra mot munnen.

Aldrig mer. Hör ni det?!

2 kommentarer

 1. Håller med! Jag har oxå gett upp.

  "Köttbullar och rödbetssallad" förtärs med gaffelspetsade köttbullar som doppas i rödbetssalladburken. Inte 100% rödbetssalladdoppssäkert, men helt OK.

 2. Haha!

  Tror jag inte på, säkert har du vid det här laget fallit för frestelsen och tagit en ny sån macka!

Skriv ett par väl valda ord vettja!