Durspel!
Hannas present!

Hanna fyllde år bara några dagar efter att vi träffades första gången, så jag gav henne aldrig nånting. Igår var det alla hjärtans dag, så hon fick en kombinerad present av mig då. Hon sa för ett tag sen att hon tycker det är häftigt med dragspel, att hon skulle vilja ha ett. Då började jakten. Till slut fick jag tag i ett (eller rättare sagt ett durspel, men för lekmannen är det samma lika). Testade det lite innan jag efter bästa förmåga slog in det, för att se att allt funkade. Asroligt! Ville nästan ha det själv, men istället riktigt längtade jag efter att få ge henne det, eftersom jag anade att hon skulle bli glad.

Och det blev hon! Vi spenderade halva helgen med att spela ”Bella Notte” och temat till Amelie från Montmartre. Romantiken i luften var så tät att man kunde klyva den med yxa.

Är jag världens bästa pojkvän or what?

1 kommentar

  1. Näst bäst är du, men det är inget att skämmas över alls, det är riktigt riktigt bra 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!