Ibland händer saker som förvånar mig något så fruktansvärt. En sån sak hände idag. Jag var påväg hem, hade precis klivit av bussen och tänkte köpa mig en kebab att förtära. Men först gick jag till bankomaten för att ta ut lite pengar, har ca 60 kr i plånboken.

När jag matat in kortet och kodförfrågan var ett faktum slog det mig… Vad har jag för kortkod? Jag testade det jag har när jag surfar in på internetbanken och fick veta att denna var ogiltig. Så det var inte samma. Nähej. Jag ställde mig då och funderade ett tag. Efter ett tag gjorde jag ett nytt försök med en annan kod. Nej, inte den heller. Det var bara att inse faktum. Jag hade blivit CP.

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag har för kod. Jag använde denna så sent som igår, och nu är det som bortblåst från min ack så förvirrade hjärna. Jag tror att jag har kommit på det, men då det är mitt sista försök innan de tar kortet vågar jag inte testa förrän jag är säker.

Man kan ringa kundtjänst om detta, vilket jag genast kollade upp när jag kom hem. Jag kom hem 18.05. Kundtjänsten stängde 18.00, och öppnar igen på måndag. Jaaahapp.

Skriv ett par väl valda ord vettja!