Jag var på ICA med min kollega Gustav idag. Där hittade vi Bonaqua Silver i praktiska tetrapak. Okej, fint! Men med det fick man även en plastbehållare för att lägga förpackningen i, komplett med ett hål för sugröret.

Alltså va?! Vem tycker att det är mer praktiskt att ha förpackningen i en plastbehållare istället för att bara hålla i den som vanligt folk? Vad kan det finnas för mening med det?

  • ”Nej men guuud, jag kan inte hålla i en simpel tetra med blotta handen, tänk om någon på östermalm skulle se mig!”
  • ”Jag ska faktiskt tala om för dig att detta är en Bonaqua Silver från 2009 i äkta mint condition! Denna smarta behållare hjälper till att skydda den värdefulla drycken från både smuts och fingeravtryck.”
  • ”Jamen, jag skulle aldrig drömma om att orka dricka upp en hel sån där på en gång! Det är ju för bövelen 20 centiliter! Därför sparar jag hälften till senare, hihi!”

Vad tror ni? Den som hittar på den bästa anledningen vinner en lock av mitt hår i en eventuell gemensam framtid.

2 kommentarer

  1. För att vara tråkig och realistisk så tror jag bara att Bonaqua vill efterlikna flaskans utseende, där man ju ser hur det bubblar genom plasten. Med hjälp av trycket på den tetrapak (bubblor) så vill de nog helt enkelt att det ska se ut som att man har "flaskan" där med, och det roliga bubblandet på insidan. Långsökt, javisst, men det är säkert något sånt. ^^ *läser marknadsföring och reklamstrategier i skolan*

  2. Okej.. som härdad trebarnsmor ska jag vara ännu trökigare å mer realistisk då. Jag är helt övertygad om att det är alla små snorgärsens fel!

    Jo. För formatet på förpackningen är ju alldeles perfekt för en liten dvärg att dricka ur. Problemet är bara att dom inte har så bra koll på motoriken sin än.. utan gärna klämmer ihop den lite för hårt så hälften skvätter ut på marken istället för in i truten? Så. Där borde plastgrunkan komma in i bilden å kunna göra lite nytta! Så tror jag i allafall. Jag skyller helt enkelt på dom som är så små att dom inte kan försvara sej! =o))

Skriv ett par väl valda ord vettja!