Jag var på bio idag, med min fader konungen. Vi såg The Stig-Helmer Story, som faktiskt var riktigt bra. Det enda dåliga var att vi satt ganska långt fram, och längst ut på ena sidan. Så resultatet är nackspärr med ett visst inslag av åksjuka.

Jag hade köpt mig ett paket nappar (godiset alltså, jag är ju för tusan en vuxen man) och en liten fanta utan is. Jag spillde ut en tredjedel av fantan när jag råkade slå till den innan bion. När vi gått och satt oss i salongen slog jag ut en tredjedel till eftersom bägaren var för liten för hållaren på stolen. Nåväl, den sista tredjedelen var god.

Sen funderade jag över ett märkligt fenomen. Folk som går på bio, och så skrattar de åt diverse reklamer som går innan filmen börjar. Samma jävla reklamer som går hemma! Varför skrattar de? Jag vägrar att tro på att ingen av dem har en egen TV hemma. Det är märkligt. Vill de imponera på andra? Berätta att de minsann också har humor? Vill de försöka passa in genom att förenas under humorns baner? Vad handlar det om?

2 kommentarer

  1. Allt blir lite roligare på en större skärm och med andra. Med det sagt hatar jag att de har vanlig TVreklam på bion! Hade jag velat se det hade jag stulit min grannes 10cm tjocka glasögon och stannat hemma framför tvn.

    Saknar den charmiga nedräkningen från förr, om ngn kommer ihåg den, med svartvita bilder.

  2. Jag skrattar åt reklam på bio. Det är för att de ibland är roliga, ibland är töntiga och ibland är något annat som gör att jag skrattar. Jag har alltså inte sett dem tidigare! Sedan så är ju till och med reklam bättre på bio.

    (Har ej tv, vi finns)

Skriv ett par väl valda ord vettja!