Det är lite halvdåligt med ekonomin just nu.

Dels märkte jag att jag i flera månaders tid, ända sen köpte lägenheten, har amorterat alldeles för mycket. Just nu ligger det på 11 400 kr i månaden i avgift + amortering + ränta. Jag går runt, men bara knappt. Och eftersom jag är en prylnörd utan dess like så vill jag kunna köpa något lite dyrare åt mig själv varje månad. Det har jag också gjort, vilket resulterat i att jag bara haft några tusen kvar på kontot när det är dags för ny löning.

Dessvärre så har nollorna på HSB påbörjat autogirot för tidigt, så denna månad hade de dragit dubbla avgifter. 5000 spänn puts väck, som jag måste be på mina bara knän om att få tillbaka.

Nu har jag 200 kr kvar på kontot och tvingats låna pengar av mig själv. Någon som vill förbarma sig, innan jag måste börja spela munspel på plattan som extrajobb?

6 kommentarer

  1. SKÄMTAR DU??!! Några tusen kvar innan lön?! Jag är helt black en vecka innan lön. Och då köper jag inte ens nåt dyrt. Ska vi gifta oss? Jag kan slösa upp dina pengar åt dig.

  2. Håller med, just nu har jag lite mindre än tusen spänn kvar, och det som var mitt "köpa nåt dyrt åt mig själv" denna månaden var 900 spänn för kurslitteratur, halleluja

Skriv ett par väl valda ord vettja!