Det verkar som att jag så sakteliga börjar acceptera mitt öde som forever alone* och crazy cat la… guy… dude… manboy. Idag satt jag nämligen på jobbet och kände en känsla som jag tidigare bara känt för flickvänner – en stark längtan! Jag längtade hem till Salahuddin.

Jag har ju alltid tyckt om den katten, men sen vi flyttade till Bromma har han blivit tio gånger keligare. Vi har återfunnit varann! Vi kanske borde förnya våra äktenskapslöften. Boka en resa till nån couples retreat. Lära oss att vindsurfa. Mata varandra med jordgubbar och vispgrädde bland andra medelålders par. Det blir vackert, det.

danielsalahuddin1 danielsalahuddin2

*Det här skriver jag med glimten i ögat, men det lär som vanligt misstolkas som rent gnäll. Men jag bjuder på det. I won’t change!

1 kommentar

  1. Katter is the shit! Kommer för evigt vara en crazy catlady, som kastar katter runt omkringsig och skriker ohörbart!

Skriv ett par väl valda ord vettja!