Bara för att jag skrev rubriken på engelska så vet jag att jag kommer få en miljon spam-kommentarer som alla skriver vilket extremt bra inlägg detta är, och länkar till sidor om penisförstoring. FML.

Idag har jag… wait for it… STÄDAT! Jag skojar icke! Jag kan nu se både mitt matbord, köksbord, och köksgolvet igen. Vardagsrumsgolvet tar vi en annan gång. Det är för tillfället täckt av så mycket kartonger med Star Wars-leksaker (som jag, för eventuella nytillkomna läsare, alltså säljer på Tradera och INTE sitter och leker med i brist på socialt umgänge), så det känns som för mycket att ta itu med just nu.

Sen gick jag ut och slängde en stor kartong i grovsoporna. Att transportera kartongen dit var ett litet intermezzo i sig. Den stora kartongen var fylld med mindre kartonger, som i sin tur var fyllda med såna där små frigolitbitar som folk i USA verkar vara fullständigt förälskade i. Frigolitbitarna flög all världens väg i blåsten där ute. Jag försökte hålla för kartongerna, men det gick mindre bra. Istället flög bitarna iväg, och jag höjde rösten för att utstöta namnet på det kvinnliga könsorganet. Det var ingen i närheten, som tur var.

När operation städning är klar funderar jag på att videoblogga lite. Borde jag det? Vad tycker ni, kära läsare?

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!