Jag pratar lite med en 25-årig tös på en icke namngiven nätcommunity.

Jag: Hej där!
Hon: Hej hej…
Jag: Hur står det till denna vackra sommarmorgon (nästan)?
Hon: Ja det var väl lite å ta i kanske? Men snart är vi där hoppas jag 😉 Det är bara fint tack! Sj?
Jag: Haha, litegrann kanske. Jodå, det är bara fint här, sitter på jobbet och hjälper stackars vilsna kunder. Vad gör du och hur går det?
Hon: Ska läsa nu…. hej.

Förstår ni varför man tappar lusten ibland?

13 kommentarer

 1. Inte för att krossa dig Daniel men kontaktförsök som det där är attack-gäsp-tråkigt för tjejer på ett nätcommunity och jag förstår absolut varför hon bara drog. Jag skulle ha gjort samma sak, fast antagligen inte lika snällt (hon berättade ju faktiskt vad hon skulle göra istället :p) utan bara slutat svara dig. Sorry grabben men din blogg är ett mycket bättre ställe att söka kontakt på. Här säger du ju något om dig själv. Det där kontaktförsöker var döfött från första början.

  Mia -providing some tough love

  • Daniel Svara

   Haha, jag tycker att mitt kontaktförsök är ibland toppskiktet om man räknar till majoriteten av killars kommentarer. "Tja görs?" och "msn?" som första två inlägg är inte alls ovanligt.

   Det är irriterande att människor har mentaliteten att de inte vill lära känna nytt folk om de inte är extremt underhållande från absoluta början (hon hade dessutom NADA på sin profil, så det fanns således NADA att kunna kommentera). Man måste hela tiden prestera liksom. Ett trist inlägg och det är good bye.

   Och om nån vill visa sitt intresse här på bloggen så varsågod. Men det är rätt tyst på den fronten so far. 🙂

   • conspiracy theoristz Svara

    Så det bör ju vara uppenbart du enbart skrev för att hon var i dina ögon söt? Det är inget brott i sig men som du själv säger så blir ju tjejer på communitys(internet i allmänhet?) överöst med kontaktförsök, din är snäppet bättre men ändå i samma liga. Sen kanske inte alla är med i ett community för att ligga eller hitta en partner utan kanske har helt andra syften. Möjligt du inte var hennes typ till utseende och därför lockade inte, jag tror en annan taktik är på plats än att ragga på communitys.

    • Daniel Svara

     Ja alltså, jag är öppen för förslag. Men med tanke på min "sociala fobi" jag utvecklat så hittar jag i nuläget inget annat än att satsa på nätet. Och sedan förhoppningsvis satsa IRL, i hela hennes villiga ansi… Vad pratade vi om, igen?

     • Hittade just svars-funktionen, go me! o/

      Jag har sett sämre kontaktförsök absolut. Och om hon inte har något på sin press att arbeta vidare på så är det ganska svårt, säger inget om det.

      Men jag vet inte jag, jag hänger på ett helt annat community än dig och där finns de flesta för att umgås med sina vänner och ibland lyckas få in nått ragg. Där har alla vettiga människor redan uppbyggda presentationer och är aktiva. Presentationer, noveller, foruminlägg, bildgallerier – det finns material att hämta kommentarer ifrån. Så ja, jag föredrar att ragga/bli raggad på av en sån som redan har delar av sig själv upplagda på det sättet – iom det blir dom intressanta.

      Jag vet inte om du menade att jag enbart söker efter extremt underhållande människor och om jag ska ta illa upp eller inte men jag försökte förklara varför jag vill ha något vettigare än "hej", "görs", "msn" som första kontaktförsök.

      Gudars jag tror inte den här kommentaren har någon röd tråd alls. Also, jag tyckte du var intressant pga bloggen och har haft lösa tankar på att ragga. *wink wink*

 2. conspiracy theoristz Svara

  Kanske ska jobba på din sociala fobi främst, social fobi känns inte som något som gynnar ett förhållande i någon form? Sedan tror jag du ska i princip sluta ragga på öppna communitys förutom om du genuint hittar någon som du tycker verkar intressant, dvs inte bara snygg. Det slutar annars med att du gör 100 försök och sen när du väl får napp i form av en kontakt är det troligt du följer upp fastän du hade känt i andra fall, ne, det här var nog inget värt egentligen. Jag säger inte ragga på krogen eller sånt men ragga på communitys måste vara bland det minsta givande jag hört om, förutom om du bara är ute efter sex (på var hundrade försök eller så, jag hittar på siffrorna allt eftersom, fyll i om du har bättre statistik)

  • Daniel Svara

   Jodå, jag jobbar på min sociala fobi. Men så länge jag har den, och så länge jag har min dåliga självkänsla (som kommer bli svårare att bli av med), så är det nog förgjort att försöka ragga IRL. Då är det nätet eller inget. Och för att det inte ska bli total stiltje i livet på den fronten så får det bli nätet.

   För övrigt skriver jag bara till folk i två fall. Ett; för att de är genuint intressanta. Två; för att jag har tråkigt. Aldrig bara för att de är snygga, för sådana människor brukar bara ha en vidrig personlighet.

 3. Daniel Svara

  Mia: Grattis till svarsfunktionshittandet! Kan dock inte svara dig direkt, det är max 5 inläggs djup (1 inlägg, 4 svar).

  Jag menade absolut inte att attackera just dig, så ta inte illa upp för tusan bubblar. 😀 Däremot är det en ganska vanlig attityd – rent generellt – att de som raggar på en måste prestera från första början. De måste vara supermänniskor i att vara underhållande, annars går de bort.

  Vilken community gäller det? Du kan maila det om det är känslig info. Och jag är som sagt, än så länge, öppen för eventuella raggningsförslag. *wank wank* ;D

  • Oh my! Titta man måste scrolla hela vägen ner till slutet av sidan för att se svarskommentaren. Och här har jag gått runt och varit ledsen för att du ignorerat mig. Så det kan gå!

   Jag undrar hur du menar med att prestera? Jag är blott nyfiken, har du lust att utveckla?

   Jag hänger på darkside.se. Mer ett community än datingsida och inget för den som föredrar vaniljsex. =)

   • Daniel Svara

    Såklart inte, sån är inte jag. Ingen tös skall tvingas gå obesvarad på Daniel Werners blogg! :')

    Med prestera menar jag det här med att vissa är så galet kräsna när man söker kontakt. Attraktiva tjejer får i allmänhet en hel hop med mail/inlägg varje dag (varav många är "tja läget?"-aktiga), så det är kanske inte så konstigt. Men för att synas i mängden måste man prestera när det gäller kontakt. Man måste vara rolig och intressant från start, och minsta tråkiga inlägg så är det adjöss. Och det är väl kanske det jag är (eller snarare VAR) bitter på.

    Haha, Darkside! Jag gillar visserligen vaniljsex (vanilj är gott!), men det vore spännande att läsa om dina kinks. Jag är trots allt medlem på den sidan, av nån sjuk anledning som förmodligen grundar sig i att jag tidigare haft ett behov av att vara medlem på samtliga communities på hela internet. 🙂

    • Det är nog det som är skillnaden mellan att ragga IRL och ragga på nätet.

     När det är IRL misstänker jag att det är lättare att komma undan med lite småprat "tja, läget?", "skönt väder", mötas i trappuppgången och le och hälsa lite mer noggrant än på andra grannar osv osv.

     På nätet har du bara din personlighet (om du inte lägger ut nakenbilder…) och det gäller att föra fram den rätt snabbt innan mottaggaren tappar intresset. Det går onekligen fort i nät-sammanhang. Jag är inte det minsta oskyldig till sånt beteende själv heller men varandes tjej blir man inte utsätt för det så ofta. Könsrollerna med den jagande mannen och den selektiva kvinnan är tyvärr rätt starka på nätet.

     Jag är både förvånad och imponerad att du är medlem. Jag förväntar mig inte att nån utöver utlevnadsmänniskor känner till den eller att nån vaniljare vågar erkänna sig ha ett konto där. Men det var roligt! Nu är jag visserligen rejält nyfiken men så kul som att du ska få snoka runt på mina kinks ska vi inte ha det. Nån hemlighet ska väl en tös få behålla 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!