Nu trodde ni allt att jag stod och heilade på bästa bloggartid! Usch. Sjuka jävlar.

Nä. Istället är det dags för det ni gillar bäst. Gillar gillar gillar allra bäst. Nämligen dagens outfit. Och här är den!

T-shirt: Starcraftmotiv från Team Liquid, specialbeställd från USA. Lite för att vara cool, lite mer för att jag gillar Starcraft, och mest av allt för att jag är lat nog att vilja få alla mina kläder levererade till brevlådan.

Passerkort: Ett mycket vackert, från en känd teleoperatör som vi inte ska nämna närmare vid namn. På passerkortet finns en bild på mig, men på grund av dålig utskrift så är hela jag i en grön nyans. Jag ser ut som en leprechaun, minus guldet.

Skärp: Det syns inte på bilden, så det var ju onödigt att ta med. Men nu gör jag det ändå. Det är nog samma skärp som sist jag gjorde ett sånt här inlägg. Köpt någonstans för extremt länge sedan. Jag köpte ett skärp för några år sedan, men det råkade jag dra i för hårt, så det gick av på mitten.

Byxor: Ett par stackars trotjänare till jeans, inköpta på JC med hjälp av en säljkåt expedit.

Nyckelkedja: Inköpt i London, av min far. Extreeeeeeeeeeeemt länge sedan.

Strumpor: Svarta. Dressmann. Jag brukar köpa mina underkläder där.

Kalsonger: Inte heller de syns, som väl är. Men de är också från Dressmann. Svarta boxershorts. Det står ”Man Basic” på dem, och det är ju lite som jag. Jag är en man, basically.

Skor: Svarta converse. Wow, de enda märkeskläder jag äger. Vill ni hångla med mig nu?

4 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!