Idag var jag och min morbror Hasse ute i skogen. Vi skulle plocka kantareller. Jag fick låna mormors skjorta, visst bär jag upp den bra? Blir väl ett nytt mode nu. Kom ihåg var ni såg det först!

Både jag och Hasse letade febrilt, men inga kantarulingar ville uppenbara sig.

Nåja, några stycken hittade vi till slut. Två hekto kanske. Här poserar jag med två av svamparna, samt den stiliga skjortan. För övrigt ser jag tjockare ut än jag är på den här bilden, bara så ni vet.

Jag gick självklart ner mig i en stor bäck, så när vi kom hem blev det till att ta av sig ena strumpan. Bakom (framför?) foten skymtas mormors katt Musse. Musse har världens kortaste stubin. Så fort jag tar honom och lägger honom på rygg så fräser han. Oartigt tycker jag.

Jag lånade Hasses läsglasögon, och såg bra ut. Hade bara glasen varit lite bättre putsade hade jag sett ännu bättre ut… Okej, det var ett dåligt skämt, men jag kom inte på något bra att skriva om denna bild.

THE END

4 kommentarer

  1. Varför bär du din MORMORS skjorta?
    och hur lyckades du i svamphållarbilden se så jävla knallfet ut?

  2. Efter man sett bilden med dig hållandes svamparna kan man sucka ut när man förstått att du äter viktätarmat nuförtiden =)

  3. Hahah, jag vet. Jag står med ryggen böjd eller nåt. Jag ÄR inte sådär tjock på riktigt. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!