Jag säger som jag brukar göra: Ni tjejer snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld!

Så ja, jag är sjuk. Eftersom jag är kille blir jag automatiskt hundra gånger sjukare än vad en tjej skulle ha varit om hon haft motsvarande symptom. Därfööööör… kommer jag klockan 20.00 ikväll ha mottagning vid min dödsbädd. Jag kommer att kalla fram er en och en, och under dämpad belysning be er komma närmare så jag får se på er en sista gång. Ni kommer gråtandes att säga att ni älskar mig, att jag har varit er stora idol genom livets alla tillkortakommanden, eller annat valfritt ömhetsbevis.

Sedan kommer jag med darrande röst be er öppna den lilla kistan på sekretären, och med lika darrande hand peka åt dess håll. Ni öppnar, och finner en lock av mitt hår. Sedan stängs mina ögon för all evighet, och världen skall då veta hur förkylningen tog mitt liv.

Skriv ett par väl valda ord vettja!