Förra fredagen var jag hos mormor och åt middag. Vi pratade litegrann om saker att göra på fritiden, och jag hade någon gång för länge sedan nämnt att det vore kul att kunna dansa. Sen var det inte mer med det.

Så ringde mormor mig idag, till jobbet. Nu hade hon varit och pratat med någon som håller i en nybörjarkurs i bugg. Så nu ska jag tydligen gå en dylik kurs… WHAT?! Mormor har alltså skrivit upp mig på en buggkurs utan att säga något förrän det redan är för sent att ångra sig! Hahahah! I sanning ägd av min egen mormor.

Nåja, jag ska ge det en chans så får vi se vad det blir av mig. Jag är medveten om att det mycket väl kan bli en trikåbärande hoppjerka.

En annan rolig nyhet förresten! I lördags när jag var ute fick jag sent på kvällen ett sms från en av töserna kring det runda bordet. Jag anar att det var nåt slags massutskick, men det var hursomhelst en bild med ett halvsnuskigt budskap. ”Det låter bra ;)” svarade jag, smått berusad men ändå vid mina sinnens åtminstone halvfulla bruk. Efter en stund fick jag svar.

”Ja, män/pojkar är alltid kåta. Om du vill ha något här får du höra av dig i tid så jag kan planera in dig.”

… Haha. Okej, jag må vara sugen, men jag tänker inte nedgradera mig själv till någon som ställer sig i kö för att få lite action. Nej. Hellre ingenting i så fall. Och vet ni? Jag är faktiskt stolt över mig själv.

Skriv ett par väl valda ord vettja!