Det är farligt att ta kontakt med mig när jag är på väg någonstans, det är kallt och jag är trött. Då finns det risk att man möter Herr Otrevlig igen.

Idag fick en stackars försäljare erfara det hela. Jag hade varit på postens företagscenter, som ligger några kilometer bort. De envisas nämligen med att skicka mina paket dit, till mitt stora förtret. Så nu var jag på väg hem, och hade precis gått ovanstående kilometer i konstant motvind. Sen hade jag, med paketet under armen, köpt lite lunch på McDonalds också.

När jag börjar närma mig säljaren ser jag redan på avstånd att han uppmärksammat mig. Han börjar gå mot mitt håll. Redan här blir Herr Otrevlig i mig irriterad. Låt mig bara vara. Men icke. När han sträcker fram sin fula lilla lapp med extrapris på vad-det-nu-var, då exploderar jag. Jag dödar honom, på öppen gata, genom att hugga McDonalds-sugröret i ögat.

… Nej okej, så var det inte. Men jag sträckte ut med armarna för att visa att jag hade händerna fulla. ÄNDÅ gav han sig inte, utan sa att han kan stoppa ner lappen i min påse med hamburgare. Aldrig i helvete att jag ville ha hans otvättade lodisfingrar bland min mat. ”Nähej du tack!” skrek jag så det nästan ekade mellan husen. Åtminstone kändes det så. Samtidigt drog jag bort min lilla påse, som om det var ett kuvert mjältbrand han ville lägga däri.

Sen gick jag.

5 kommentarer

 1. Haha jag gillar Herr Otrevlig!
  Något jag inte gillar är min lärare som uppenbarligen inte lyssnat på mig då jag sagt flera gånger att jag iiiiiiiinte kan göra presentationer inför hela klassen och jävlas med att säga ”gör du inte det får du bara g” och vägrar låta mig göra det bara för henne, när jag fått mvg på alla jävla skitprov och uppgifter hon gett oss under terminen. #argtjej89

 2. Haha åh nej 🙁 det är du får plocka fram herr otrevlig igen och låsa in dom garderoben eller något!

  Jag vill också ha snälla lärare! Och jag måste fråga..hur kom du ihåg allt det där?! haha

  • Daniel Svara

   Fast, när jag sen öppnar garderoben igen, efter nån timme eller två, så verkar de aldrig vilja ligga då heller. Tjejer är så kräsna. Fan.

   Jadu Petra… Jag är en sjuk och vrickad ung man, det är nog det. Eller så har jag bara bra minne när det gäller Varan-TV. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!