Jag har köpt Star Wars-leksaker. Ett enormt lager från Kanada, som jag ska sälja på Tradera. Och häromdagen fanns allt att hämta på posten. Okej, kul! Så jag gick dit och tänkte i min naivitet att jag skulle kunna kånka hem de tre enorma kartongerna som vackert väntade bakom posttjejen.

Icke. I say, ICKE. De två största kartongerna var väl närmare en och en halv meter höga och vägde därefter. Irritationen infann sig snabbt, så jag stod en stund och förbannade posten i mina tankar. Sen gick jag och hämtade en kundvagn. Som tur var så lånade den snälla affären ut en, så jag lassade upp grejerna och försökte ta mig hemåt i midvinterkölden.

Det hela kändes väldigt märkligt… Jag menar, jag såg ut som en baglady! Usch! Det här var sista gången. Nästa gång betalar jag för hemkörning. Såhär kan jag jag ju för fan inte se ut.

Skriv ett par väl valda ord vettja!