Idag ska jag gå och se Rammstein i Globen. Något som varit inbokat sen i Oktober, och som undertecknad sett fram emot ganska så rejält.

Dagen till ära tänkte jag att jag skulle försöka publicera någon slags dag i bilder. Vad sägs om det?

Det här är jag, ägaren och skribenten på bloggen ni just nu läser. Känner ni er sammankopplade med mig just nu? Visst känns det läskigt?

Idag är jag dessutom iklädd en tröja så fin att jag skulle kunna gifta mig i den. Om jag inte minns fel så var den en födelsedagspresent när jag fyllde 23. Jag hade den säkert bara en gång, och sen har jag inte sett den på ett tag. Efter intensivt morgonletande – sättet man letar på när man är yrvaken och väldigt stressad – så hittade jag den längst in i garderoben. På garderobsplanet högst upp dessutom, dit jag med min begränsade längd knappt når.

Jag anar att det är något ex som varit i farten och lagt in mina kläder på detta vis. Tröjan var dessutom fint pressad, vilket talar för samma teori.

På den här platsen sitter jag och jobbar, glad i hågen och redo att felsöka datanät.

Ganska peppad ändå. Lite wild and crazy sådär.

Fortsättning följer…

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!