Jag tänkte bara ta tillfället i akt och berätta att… livet känns ganska så bra just nu. Jag är sådär allmänt glad och välmående nästan hela tiden. Jag mår illa om jag så äter en ynka fralla, men humörmässigt känns det rätt bra ändå. Jag vågar inte påstå att det är nån gyllene tid för mig, eftersom det kan ändras väldigt fort. Men en gyllene nånting är det i alla fall. En gyllene dusch kanske?

7 kommentarer

    • Daniel Svara

      Ingen faktiskt! Jag var väldigt deppig nu under vintern och läkarna tjatade om SSRI, eftersom det är deras svar på allting. Men jag hämtade aldrig ut medicinen.

      (Men jag antar att du inte är intresserad av det ärliga svaret, utan bara ville vara elak med din fråga.)

  1. ja, jag ville mest vara elak men vill ha svar ändå så: tack

Skriv ett par väl valda ord vettja!