Jag lagade precis lite mat här. Det blev något mycket kulinariskt och exotiskt. Miniköttbullar och gräddstuvad pyttipanna, med hallonsylt till. En delikatess värdig konungar. Jag önskar jag kunde dela med mig av mina kunskaper, men tyvärr… Ni skulle inte förstå. Vissa har matlagning i blodet, helt enkelt.

Nu ljög jag. Det ser ut som en stor spya och smakar ungefär likadant. Men jag är hungrig, och har absolut ingenting hemma. Och det är ungefär såhär det är varje kväll.

Någon som vill anmäla mig till ”Du är vad du äter”?

6 kommentarer

  1. Pyttipanna och hallonsylt! OMG! Värre än mjukglass och korv.

  2. Min ikon ser ut som pyttipanna med hallonsylt faktiskt. Kan man byta den?

  3. Tänkte också förfasa mig över hallonsylten. Okej lingonsylt (till köttbullarna i alla fall, inte till pytten…) men HALLON? Hm. Du får åka och handla tror jag. Sånt där ska man väl inte behöva äta?

  4. hur exakt tänkte du när du la till hallonsylten? kände du att det söta skulle komplettera smakupplevelsen eller hade du slut på ketchup? (som inte heller är okej i alla lägen men mer acceptabelt än sylt.)

    =)

  5. om jag vore du skulle jag satsa på lingonsylt att ha som sylt hemma i kylskåpet. lingonsylten matchar mer mat än vad hallonsylt gör.

Skriv ett par väl valda ord vettja!