Igår gjorde jag ett litet practical joke på jobbet.

Det hela involverade en tom toalettrulle, lite vatten, och min egen sjuka fantasi. Först blötte jag ner toarullen för att sedan riva sönder den i långa remsor. Remsorna kramade jag sedan ihop så de bildade en tajt packad korv av mjuk kartong.

Slutligen placerade jag mitt verk på toalettringen, lite vackert sådär.

Kul? Det vet jag inte. Omoget? Förmodligen. Men hur som helst var det lite spännande att se hur folk gick in för att bara vända i dörren. Det tog nog halva dagen innan en kostymnisse äntligen vågade sig in för att pilla bort toarullskorven.

6 kommentarer

  1. Såååå kul!!! Jag hade tvål i en kondom och la den i en biosalongen en gång. Sjukt kul.

  2. haha jag då! jag rånade(på skämt)en tant i en park en gång, hon trodde det var på riktigt. Har fortfarande kvar hennes grejer som souvenir.

  3. Hahaha! När jag såg bilden (innan jag läste texten) så tänkte jag: ”Men vafaaaaaaaan har du lagt upp nu Daniel?”

    Sen läste jag såklart texten och nu känner jag mig lite dum som ens tänkte tanken att du skulle för det första skita på toaringen och sen ta kort på den… 😀 hahaha!

Skriv ett par väl valda ord vettja!