Jag är hemma sjuk idag. Tyck synd om mig. Gråt för min skull. Skrik lite också vettja. Jag vaknade nämligen mitt i natten, jag tror hon var 4, med en fruktansvärd magvärk och illamående. Jag begav mig till muggen, där onämnbara händelser sedan utspelade sig. Vi behöver inte gå in på detaljer, men det var så Guds änglar grät i sin himmel.

Själva förfarandet vid dagens sjukdom var ett litet äventyr i sig. Jag började först och främst med det viktigaste; jag ringde till transportbolaget som skulle leverera min nya iPhone 4S. Jag hade bett dem leverera till jobbet, men nu var jag ju inte där (det tar två veckor för dem att leverera prylen, och just precis den dag de ska komma så går jag och blir sjuk).

Sen ringde jag ett outsourcat bolag, dit man alltid ska ringa för att sjukanmäla sig. De hittade inte mig i sina register; jag hade tydligen inte någon chef enligt dem. Så de placerade min sjukanmälan direkt under företaget. Nu är jag tydligen VD också, så ett grattis kanske vore på sin plats.

Efter det skickade jag ett SMS till jobbets trafikledning, som har lite närmare kontakt med just de tekniska grupperna. Allt enligt rutin. Slutligen SMSade jag några kollegor, och berättade de tragiska nyheterna. Puh. Då var det äntligen klart. När jag tittade ut genom fönstret var det kväll. Så lång tid hade alltsammans tagit. Hihi. Humor… Nä okej då. Men det tog åtminstone en halvtimme.

PS. I natt drömde jag att jag skaffade ett bältdjur som husdjur. Det gillade att bita mig i fingrarna.

Skriv ett par väl valda ord vettja!