Idag skulle jag laga köttbullar och makaroner. Jag har dock en konstig fetisch som innebär att jag tycker om att äta hallonsylt till mina köttbullar. Hallonsylten köper jag i flaskform med kork (). Så när jag hade spritsat en fin picasso av sylt skulle jag inte helt otippat sätta på korken igen. Då var det ungefär en millimeter från att jag klämde bröstvårtan. Lite brösthår strök med i alla fall.

Och varför jag lagar mat i bara kalsonger har ni inte med att göra.

2 kommentarer

  1. Testa att fritera pommes hemma i en kastrull i den munderingen nån gång och återkom med vad som hände! 😀

  2. "Och varför jag lagar mat i bara kalsonger har ni inte med att göra."

    Under vanilj-blicken finns uppenbarligen någonting kinky. Du behöver inte använda köttbullehistorien som en täckmantel.

    puss!

Skriv ett par väl valda ord vettja!