08:23 – Äter en smörgås med rostbiff av outforskad karaktär.

08:27 – Upptäcker, till stor förskräckelse, att rostbiffen är rosa. Den är ROSA. Detta upptäcks tyvärr efter att halva mackan är uppäten. Funderar någon minut på huruvida rostbiff ska vara rosa eller ej.

08:28 – Frågar runt på kontoret. Ska rostbiff verkligen vara rosa? Får i stort sett jakande svar, men någon antyder att köttet inte bör vara fullt rosa som mitt är. Kraftig oro uppstår.

08:31 – Googlar på rostbiff + rosa, får där veta av köttkännare att rostbiff ska vara brun utanpå och rosa inuti. Beslutar mig för att inte lita på dessa quislingar, utan att jag troligen kommer att bli kraftigt magsjuk och lägga en sprutspya över både bord och bänkar.

09:01 – Äter upp hela smörgåsen för att testa mig själv. Klöks ett par gånger.

09:24 – Ännu ingen magsjuka. Homans tecken negativt. Det har visserligen med blodproppar att göra, men bäst att vara på den säkra sidan. Hur som helst är det negativt vilket alltid är positivt.

09:39 – Allt OK. Jag kan äntligen andas ut. Jag har kla

2 kommentarer

  1. Rostbiff = Ko, right?

    Ko kan du, i princip, äta rå sålägne den är korrekt hanterad.

    Råbiff, någon?

    • Daniel Svara

      Nu, såhär två veckor efteråt kan jag kanske säga att jag överlevde. Så OKEJ DÅ! 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!