Jajamensan! Här kommer en lista jag stal av Mikael Sol, som stal den från Kissie, som stal den från din pappa. Enjoy!

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 5 tror jag.

Vad tycker du om kärlek? Det är överskattat! … Nej nu ljuger jag. Kärlek är nog meningen med livet faktiskt. Vad sa ni nu då?

När kramade du någon sist? Jag kramade Dorthe i morse, innan resan till det gudsförgätna ställe som kallas ”jobbet” började.

Saknar du någon speciell person?
Med risk för att låta omanlig och få allas hån mot mig så måste jag säga att jag saknar min mamma. Hon har flyttat till Sydafrika och kommer att vara där de närmaste tre-fyra åren. Jag har inte träffat henne sen i juni nu. Detta säger jag med lite darr på underläppen.

Har du svårt för att bli kär? Förut hade jag ganska svårt att blir kär. Nu har jag väldigt svårt att bli kär. Lite små-betuttad har jag rätt lätt att bli dock.

Är du singel? ICKE! Så här har ni inget att hämta. Det gäller dig också, Günther.

När fick du senast en komplimang? Dorthe sa att jag var fin idag. Ibland vet jag inte vad den tjejen får allt ifrån. Hihi! Men det kom lägligt iaf, eftersom jag just då var nedstämd efter att jag fått skäll av en idiot.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Näe, men jag var riktigt nära att svimma en gång på bussen för några år sen. Jag fick akut magknip, allt svartnade, jag stapplade ut genom dörrarna och satte huvudet mellan knäna. Sen blev det bra, och jag gick till jobbet.

Hånglat med nån riktigt ful: Ja, åtminstone en. Men det försöker jag förtränga, så nu talar vi inte mer om den saken.

Hånglat med fler än 50 pers: Nä, det kan jag inte tänka mig. Jag har visserligen inte räknat hur många jag hånglat med, men jag kan göra en liten snabb uträkning. Eftersom jag är sådär mystiskt tilldragande så har det blivit så att jag legat med de flesta jag hånglat med. De kan helt enkelt inte slita sig, så måste det vara. Men jag har inte legat med 50 pers. Så mitt svar får bli nej.

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej, men två på en kväll! Jag blev upphånglad av en dalkulla på krogen för en hel hop med år sedan. Sen följde jag med min tjejkompis hem och hånglade med henne också. Det var nog toppen av min Don Juanska karriär.

Gjort något riktigt dumt? Jag gör nästan bara dumma saker, tyvärr. Senast igår blev jag arg på en byggmodell som inte gjorde som jag ville. Då öppnade jag balkongdörren och kastade ut den på gården. Sen blev jag nojig att folk skulle upptäcka det hela, så då gick jag skamset ut och plockade upp den igen.

Gjort något du verkligen ångrar? Jag ångrar det mesta av 2009.

Åkt ambulans? Nej; thank fuck for that.

Gjort nåt olagligt? Gud ja. All den där läderporren är olaglig i minst 45 stater.

Fått din mamma att gråta? Ja, usch. Pga min depression. Det är nog den skamligaste tiden i mitt liv.

Slagit ner någon? Nä, mitt senaste slagsmål var i lågstadiet. Jag är en välartad gosse, jag.

Skämts över dina föräldrar? Haha ja. Mamma följde med mig och handlade kläder för något år sedan. När jag skulle betala så tittade mamma på kassörskan, och sa ”mamma är med och handlar i dag”. Sen dess har vi inte handlat kläder ihop.

Sagt jag älskar dig och menat det? Jag kan inte minnas nån gång jag sagt det och inte menat det.

Tar du droger? Förutom lite heroin på helgen så är jag helt ren… Nä. Jag har aldrig ens rökt en cigarett. Så… nä.

Dricker du? Inte längre faktiskt, förutom nåt enstaka glas några gånger om året. Jag tycker inte det är kul med fulla människor, jag tycker inte det är kul att själv vara full, jag tycker inte alkohol är gott, och jag tycker inte det är kul att betala skjortan för spriten. Så det får vara.

Vilka kläder sover du i? Dina. HA! Den var ni inte med på. Men njä, jag sover i mina ack så vackra boxershorts. Möjligen om den manligt håriga bringan kan räknas som kläder. Om inte så är det alltså bara boxershortsen.

Vad hatar du verkligen? Den där nissen som torterade och mördade katter, hängde upp deras lik på kyrkportar och hade sig. Den jäveln alltså. Usch. Det finns inte ord.

Är du ensam nu? Ja, alldeles mol allena. Ligger i soffan och förbereder mig för att orka gå den långa vägen till sängen.

Vill du gifta dig? Vadå, med dig? Njaaaa… Jag vet inte… Det har gått så fort, allting… Jag vågar ju knappt gå på muggen hemma hos dig än!

Vill du ha barn? Vadå, med dig? Njaaaa… Jag ve… Okej, sluttramsat. Klart jag vill ha barn. Tre barn! En av varje.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Förutom jag och din pappa så var det Dorthe.

Såg dig gråta? Jisses, det var typ ett och ett halvt år sen. Måste varit Hanna när vi gjorde slut. Då var man inte glad, haha.

Fick dig att gråta? Ja det var nog ovanstående det, eftersom hon dumpade mig så antar jag att hon är att skylla. Men hon är förlåten nu. 😀

Du delade en dricka med? Min vän och kollega Andreas på jobbet, han smakade på min Powerade!

Du gick på bio med? Jag minns inte ens när jag gick på bio sist. Hjälp, vad tragiskt. Det kanske var mamma. Eller så var det jobbet. Eller nån dejt. Nån dejt kanske det var. Kanske när jag såg Kenny Begins. Och det var ju ett jävla tag sen.

Skällde på dig? Jag blir skälld på varje dag. Barapapapa, teknisk support! (Melodi: McDonalds ”I’m lovin’ it”)

Sa någonting till dig och vad var det? Dorthe kom precis hem. ”Heeeej” sa hon. ”Heeeej” svarade jag.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nä, jag försöker vara stark.

Kramat någon? Ja, det berättade jag ju!

Pussat någon? Ja, det blev en puss i samma ögonblick som ovanstående. *ler* *busig* *fnissar*

Köpt någonting? Jag köpte en coca cola, som jag inmundigade i min ensamhet här hemma.

Sjungit? Jag sjunger jämt och ständigt! Senast alldeles nyss, på toaletten. Där bjöds det på en egen version av Snabbköpskassörskan av Di sma undar jårdi.

Saknat någon? Mamma, som sagt!

2 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!