Sådär ja, nu börjar det likna nåt med designen på bloggen.

För övrigt så… Ja, jag tycker det mesta med mitt liv suger just nu. Eller nja, det är väl snarare avsaknaden av kärlek som förpestar allting som vanligt. Det känns lite som att jag bara går på sparlåga just nu; som att jag bara lever en dag i taget i hopp om att det ska bli bättre en vacker dag. Dejtadaniel.se är uppe, men den orkar jag inte promota. Inte heller orkar jag ragga på något av nätets många communities.

Visst, jag har sporadisk kontakt med några människor av kvinnligt kön, men det är inget som känns särskilt rätt. Det är liksom bara en ytlig diskussion, ett ”nu ska jag se på film, herrå”, och sedan en känsla av likgiltighet i min kropp. Sånt orkar jag inte engagera mig i. Jag vill ha passionerade diskussioner om allt och ingenting från morgon till kväll utan att man tröttnar. Så som det var med Linnea. Och Hanna. Och Mimmi.

Ingen av dem vill jag nånsin se igen, men jag vill väldigt gärna vara med om den där pirr-i-magen-känslan igen. Tack.

4 kommentarer

  1. Det där pirret kommer. Det finns folk som aldrig får uppleva det förrän de är medelålders, var glad istället för att du har fått känna så med tre tjejer. (Tre tjejer är i min bok ofattbart orättvist många eftersom jag bara känt så med en kille i hela mitt 24-åriga liv.)

    Har du lyckats hela tre gånger förut så kommer du såklart lyckas igen, säkert i bättre relationer också eftersom man oftast lär sig något av sina erfarenheter.

  2. Håller med Klara att pirret kommer! Saknar också pirret. Haft killar men tror de var bara en av dem som jag kände pirr av! Och de dära diskutionerna är helt underbara. Men som alla och åter alla säger, hon kommer att komma! Men ingen vet ju när de blir så, sitter själv och väntar på den mannen som ska gå förbi mig och snegla tillbaka för att kolla in mig en gång till. Skulle vara skönt att få upptäcka de men de har man aldrig gjort så…

  3. Man kan tro att det du skrev var en tjejpolare till mig..
    Men ni verkar ju båda vilja stöta på någon sorts kärlek bara så, se till o stå o häng i massa köer då o börja snacka med folk 😛

Skriv ett par väl valda ord vettja!