Det är lite störigt, det här med Svininfluensan.

I morse satt jag på pendeln och kände att jag behövde nysa. Och för första gången kände jag verkligen de oskrivna restriktionerna. Alla i vagnen sneglade på mig när de såg hur det började killa i näsan, och de tänkte nog samtidigt att de kommer slå ihjäl mig om jag nyser på dem. Så det gjorde jag inte. Jag nös istället i armvecket för första gången i mitt liv.

Jag vek mig för grupptrycket.

7 kommentarer

  1. Johan, lol Svara

    Kan ju bara hålla med Cilla, det är absolut inte ok med människor som inte gör det.

  2. Jag håller med övriga! Snälla nån, klart som FAN att man inte bara nyser rätt ut sådär!

  3. Men nej, jag skulle inte nyst rätt ut för tusan bubblar! Men jag skulle nyst i handen, och det får man ju inte göra heller nu för tiden.

  4. Men hallå, man kan ju inte nysa i handen heller, då sprider du ju runt det till allt du tar på. Man nyser alltid i armvecket (iaf runt folk)

  5. Intressant det här!

    Låt mig gissa… du nyser vanligtvis FÖRST i handen och sedan lägger du tillbaka Metro på sätet? 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!