Ouch. Jag gjorde bort mig nyss.

Jag var som sagt hos mormor idag, och åt middag och umgicks med min morbror. Innan vi åkte hemåt hjälpte jag till att bära lite gamla utemöbler i metall, som skulle slängas. Dock var dess håligheter fyllda av rostigt och kolsvart vatten, som jag givetvis fick över hela byxorna.

När jag kom hem slängde jag dem i tvättmaskinen, så jag har sprungit runt i bara kalsonger hela kvällen (jag vet vad ni tänker – Raaawr! – tack så mycket). Nyss var jag ute och hängde byxorna över en stol på balkongen, och givetvis gick det en dam i trettiofemårsåldern nedanför, som såg mig mellan spjälorna. Våra blickar möttes, allt var stilla i flera sekunder, sedan smålog hon lite och gick iväg. Jag började skratta, och gick in.

Dagens fail.

3 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!