Handlade brunch på Mcdonalds idag. Sen blev jag illamående. Det är en trend just nu, illamående så fort jag äter nåt. Men inte när jag sysselsätter mig, utan bara när jag tänker på själva ätandet. Då sitter nog problemet mest mellan öronen, och det är ju någonstans ganska lugnande.

Nåja, nu var det inte det jag skulle säga. Jag testade en ny hamburgare idag (för att få reda på vilken måste du skaffa Premium-medlemskap på min blogg, samt fylla i blankett 23A), så jag frågade kassörskan litegrann om den. Så efter den djupsinniga kontakten så brydde jag mig lite mer om vad jag sa än vanligt. Då blev det fel.

-Smaklig måltid!
-Tack dets… a… mma… Heh.

Fail. Epic fail. Nu kan jag aldrig mer sätta min fot inne på Mcdonalds. Funderar på om jag ska ta och hänga mig eller bara örfila mig framför spegeln ett tag.

Skriv ett par väl valda ord vettja!