Vad tycker du är viktigast i livet och varför?
Typ… Må bra! Och vara snäll mot människor och djur (insekter räknas inte – ha!). Och besvarad kärlek tycker jag personligen är den största behållningen med livet, när man har turen att få den.

Har du gjort lumpen, och vad gjorde du isf som? Om inte, var tror du att du skulle hamna om du skulle göra nu?
Nepp! Jag fick inte, eftersom jag vägde för lite när jag var 18. Helt tokigt faktiskt, jag vägde 45 kg. Har gått upp 20 kg sen dess. Hade ingen ätstörning eller nåt, var bara helt ointresserad av mat. Men ja, på mönstringen frågade läkaren om jag ville göra lumpen. Jag svarade nej, varav han sa att han ska se till att jag slipper. Sen fick jag gå hem, behövde inte göra något fystest eller nånting. Om jag hade gjort lumpen idag så hade jag säkert blivit bevakningssoldat, det är typ det de flesta blir idag. Fast jag hade velat bli prickskytt. Eller livgardist, för de har så sjukt häftiga rockar. Jag vill ha en sån.

Funderar du på att plugga kanske? Och vad skulle det isåfall vara?
Nä, plugga är inte min grej. Fick nog efter tolv år av det. Har ganska gedigen erfarenhet på arbetsmarknaden, så jag satsar på att gå den vägen istället. Men ibland saknar man ju såklart gemenskapen man får genom att plugga nånstans.

Vad är receptet på mjölk?
Det beror ju lite på vilken sorts mjölk det är, men oftast mjölkas korna i fråga först och främst. Sen separeras mjölken från grädde och skummjölk med hjälp av en centrifug. Sen värms mjölken för att ta död på bakterier och annat otyg. Sedan ser man till att mjölken får rätt fetthalt genom att blanda grädden och skummjölken igen i lagom stora delar. Slutligen finfördelas mjölken så den inte ska klumpa sig. Sedan förpackas den, kyls ner, och åker raka vägen ner i din nappflaska kompis. 🙂

Vad är det mest romantiska du vet?
Avsu… eh. Det är nog olika faktiskt, jag tycker många saker kan vara romantiska. Allt från att lägga en post-it med nåt sött meddelande på i sin partners ficka innan han/hon ska till jobbet, till att bada bubbelbad med levande ljus och sen äta nån flott middag hemma. Jag tycker nog att vardagsmys i soffan är väldigt romantiskt också.

Har fått sex, tack vare denna hemsida?
Vill nog påstå att jag inte har fått det, men det är väl en tolkningsfråga. Jag tror nog att jag har väckt ett intresse från några tack vare bloggen, men inte mer än så. Det har aldrig varit så att någon kommit fram och sagt ”OMG är inte du han som berättade på sin blogg att han kissade i en tom fantaflaska? Åååååh. Jag vill ha dig inuti mig nu!”

Vad vill du bli när du blir stor eller större eller störst?
Lyckligare! Det är väl en jäkla bra grej att sikta på?

Varför är naveludd blått?
Det är det inte, utan navelludd kommer från tröjan man har på sig och har samma färg som den. Igår t.ex, då hade jag en röd tröja och hittade senare en stor samling rött navelludd i min ack så oskyldiga men vackra navel. Jag vet inte riktigt varför det blir så, själv har jag en ganska manligt hårbeklädd mage, så min gissning är att hårstråna ”rakar av” små luddpartiklar som sedan praktiskt nog samlas i naveln. Men ni kvinnor och metrosexuella/outvecklade män där ute som har renrakad mage får gärna svara på om ni också får navelludd.

Om du skulle få en miljon för att bli avsugen av en man, skulle du ta chansen?
Vore det tvärt om skulle jag inte gjort det för några pengar i världen, men att bara ta emot… Hmm. Finns många tekniska frågor där. Hur länge skulle det pågå för att räknas? Måste man avsluta? Om ja, var? Hur ser karln i fråga ut? Har han några androgyna drag eller är det en stor mustaschprydd bögsjöman? Äsch, I tell you what. Ge mig 10 millar så har vi en deal.

Vad ska du göra 14e februari?
Jag spatserade i gamla stan, åkte sedan hem och somnade ganska snart i soffan.

Hur förökar sig kärnfria vindruvor?
Inte alls, gissar jag. De är väl genmanipulerade så de bara ska odlas av människan.

Vad är meningen med livet?
42! Annars är det samma svar som på den första frågan.

Vad har hänt med din dejta danielsida??! Har du hittat nån?
Kanske det du! 😀 Men den där jäkla sidan irriterar mig varje gång jag lägger upp den. Den funkar inte.

Hur hög är din max- respetktive min-ålder på en tjej/kvinna? Rent moraliskt alltså.. Skulle du hångla upp en femtonåring eller göra barnförbjudna saker med en 50-taggare?
Haha, rent teoretiskt har jag väl ingen övre maxgräns, även om jag inte tror att jag skulle attraheras av en 50-taggare. När det gäller yngre så skulle jag aldrig snuska mig med någon under 18. Det bara inte går.

Är du ovanligt kort? (såg en kille som var lite lik dig, men jättekort, så jag var tvungen att smyga efter honom typ en kvart innan jag kom fram till att det nog inte var du)
Njaaaae. Jag är 171 cm. Det är ovanligt kort för att vara svensk arier och sånt, men förhoppningsvis inte så kort att det är det första man tänker på när man ser mig. PS. Stalker! 😉

8 kommentarer

  1. 42.. liftarens guide till galaxen 42?

    precis hittat hit.. du är alltid så fynding.. 🙂

    Vi får ta upp vårt helgonchattande eller något.. hoppas att jag kanske e trevligare där än vad du tyckte jag var på msn för år sedan.. även om jag inte tyckte att jag var det.. :p

  2. Okej du börjar lata dig, har du skaffat dig en BF efter allt resonerande gällande manlig avsugning?

  3. Hihi, jag är stalker som fan! Och nej, 171 är inte kort, alla som är synbart längre än mig räknas som långa 😀

  4. Bögsjöman, aaaahaahahahahahahahahahah, mustaschprydd, sitter och garvar och pruttar!!!!

Skriv ett par väl valda ord vettja!