Ja! Idag var jag alltså på Gröna Lund med några vänner. Mycket trevligt var det. Dock är jag inte, och har aldrig varit, något fan av tivolin. Jag åker typ ingenting. Varför, undrar ni? Dels är jag höjdrädd, och dels är jag orolig att bli illamående. Så varken höga eller snabba saker funkar. Vad finns då kvar? Radiobilarna och lustiga huset, kan jag berätta.

Innan vi möttes upp så raggade jag lite på tjejen i presentbutiken. Vi småpratade lite och jag sa ”vi kanske ses sen”. Det gjorde vi inte.

Mina kompisar åkte Pop Expressen. Under tiden vaktade jag deras väskor och kläder. Såhär såg jag ut då.

Vad har hänt med Gröna Lunds clowner? Okej om det är en snubbe på styltor som går omkring och vinkar åt barnen. Men vad är detta? Ett träskmonster! Han/hon/den/det har nog skrämt livet ur många ungar i sina dagar.

Hörni… Angående veteranbilarna… Har de blivit mindre eller är det jag som har blivit större?

Sen vann jag en gitarr i ett lyckohjul! Det var dags efter att ha spenderat 250 kr där. Även här raggade jag på tjejen i ståndet, och jag uttryckte mitt missnöje med att inte vinna. Hon sa att hon hoppades att jag skulle göra det, men inte bringade hon tur inte. ”Vi ses sen” sa jag. Det gjorde vi inte.

Killen i bakgrundens lobotomi ser ut att ha gått rätt dåligt, för övrigt.

Sedan åkte jag hem, lade mig på soffan, och skrev detta. En sån dag!

3 kommentarer

  1. känner så väl igen mig i väsk-bilden med att ta hand om allas väskor, den känslan gör ont. i alla fall när ja var barn och mobbad haha.. behöver jag tillägga att jag inte är fan av karuseller sen den dan?

  2. Challe: Icke! Den ska jag använda runt lägerelden vettu. De kallar mig trubadur, men jag vet inte. Jag är blott en man.

    Sofie: Haha, naaaw. Jag var inte ledsen iaf, tyckte bara det var tungt att bära. ^^

Skriv ett par väl valda ord vettja!