Jag har gått omkring och stört mig på det här ett tag, så nu måste jag ventilera lite.

Prolog: På 90-talet så hade Gry Forssell och Ulrika Eriksson ett program på trean som hette Silikon. Detta tittade jag som på, som den nyfikna prepubertala yngling jag var. Där fanns i alla fall ett moment som kallades ”tätt intill”, där de två programledarna ställde pinsamma frågor till kvällens gäst. En gång var den dåvarande partiledaren för folkpartiet, Lars Leijonborg, med. Han fick frågan om han brukar raka pungen, och svarade ja. Detta blev vida känt. Progammet lades ner 2001.

För några månader sedan var Gry Forssell med i programmet Nittileaks, med Filip och Fredrik. Silikon togs givetvis upp, och Gry själv fick bli grillad. De frågade henne om hon rakar sig där nere eller inte, och hon vägrar svara (!). Samma sak händer någon månad senare i Alex Schulmans Aftonhoran-sponsrade webcast Schulman Show. Där får hon frågan vem av hennes kändis-ex som var bäst i sängen. Den lilla hycklerskan svarar att de inte har med det att göra.

Jag kanske hänger upp mig på saker, men detta gör mig irriterad. Hon får en högt uppsatt politiker att berätta intima hemlisar, men själv är hon för fin för att bjuda lite på sig själv? Usch säger jag bara. Usch.

3 kommentarer

    • Daniel Svara

      Eller hur! Så jävla tramsigt att inte våga berätta. Detta är 2011, vem bryr sig vad hon har för könsfrisyr.

Skriv ett par väl valda ord vettja!