I onsdags fyllde undertecknad 21 år! Fanfarer ljöd över Stockholm och dess omnejd, den svenska flaggan vajade i vinden och från rikets alla hörn kom folk för att gratulera och lovorda den unge gossen. Eller nåt i den stilen.

När jag kom till jobbet på morgonen stod det en hallongrotta med ett ljus i samt ett litet paket på min plats. Bakverket hade jag fått från leverans/Charlotte, och jag kunde givetvis inte låta bli att säga att hennes hallongrotta var god. Daniel – Originaliteten själv.

Paketet då? Däri låg en liten grön påse. ”Det skulle inte förvåna mig om det är nåt snuskigt” sa jag, och kände på den. Jag kände formen direkt, och ett leende spred sig över mina läppar. En pipa! Jag vet inte riktigt om jag skulle kunna förklara det för utomstående, men long story short: Det är ett internt skämt. Underbart!

Pipdaniel

”Jag är en gammal fiskargubbe, sitter och lappar ADSL-Nät.”

Skriv ett par väl valda ord vettja!