Idag kände jag mig korkad på jobbet. Jag fattade inte att den IP som syns i disten, som inte har någon TTL eller age, är default gateway. Självklart, eller hur? Så då kände jag mig korkad. Som en jävla bluff.

Sen skulle jag handla toalettpapper, fettlösare och sweet chili-sås; hela kostcirkeln. Självbetjäningskassan krånglade som vanligt, och jag fick höra ”lägg varan i kassen på packhyllan” hundra gånger trots att var-jäveln redan var i kass-jäveln på pack-jävel-hyllan. Ungefär där var min Sims-kristall ganska röd, och jag gick mot hemmet.

Angående hemmet kan jag bara säga en sak. Känslan av att komma hem till en tom lägenhet. Visserligen hade jag städat den i helgen, så det var i alla fall inget bombnedslag jag kom hem till. Men ändå. Så jävla tråkigt ibland.

2 kommentarer

  1. Vad hände mellan dig och din flickvän/ex sambo som ledde till att ni gjorde slut?

Skriv ett par väl valda ord vettja!