Jag vet inte vad det är med mig. Jag känner mig febrig i stort sett dygnet runt. Sen tar jag tempen. 37,2. Det är ingen feber. Nu för tiden har jag med mig en termometer i rockfickan. Jag vet att jag borde sluta, men jag har blivit besatt av den. Till och med på jobbet stoppar jag in den.

Termometern alltså.

I munnen alltså.

Nyss funderade jag på att köpa en blodtrycksmätare också, men jag inser själv att det vore som att öppna Pandoras ask. Den där jäveln skulle vara sönderanvänd inom en vecka.

6 kommentarer

 1. Nu kommer en otroligt tråkig kommentar. Du är för mycket ensam. Du har för mycket dötid att slå ihjäl. Det resulterar i att du koncentrerar dig på hur du mår och vad som händer i din kropp. När jag var lika gammal som dig så brakade jag samman. Ett år spenderade jag all ledig tid liggande i min säng. Visst slog hjärtat ojämnt? Hade jag en knöl här? Däremellan var jag besatt av tanken på vad som var meningen med livet.En dag på biblioteket fann jag en lapp där det stod: ”Har du en timme över?” Om jag hade. Stadsmissionen blev min räddning. Jag började arbeta ideellt. Snart hade jag gått med i en kör. Serverade kvällsfika åt cancersjuka. Nånstans där lärde jag mig att mina frågor om livets mening bara var ett ilandsproblem och ett bevis på slöseriet av min tid. Livet är till för att leva. Inte för att tillbringas på soffan.

  • Daniel Svara

   Nja, det var en otroligt bra kommentar tycker jag, även om den i viss mån svider. Visst är det så, jag borde göra nånting. Gå en kvällskurs, vad som helst.

   Problemet är bara att jag är deppig och har usla matvanor, så… orken finns inte. Det är ett under att jag ids gå upp på morgonen överhuvudtaget. Jag tar mig nätt och jämnt igenom arbetsdagen, och sen spenderar jag kvällen på sofflocket.

 2. Det låter verkligen som om du är deprimerad. Du ska inte behöva ha det så där. Försök få någonslags hjälp. Har du möjlighet att gå en del av vägen till jobbet så gör det. Kan du inte försöka med att köpa färdig mat. Finns så mycket bra lunchmat. Ta med dig i låda och ät ensam om du inte vill äta tillsammans med andra. Daniel du är en jättefin kille som världen behöver. Se till att prova förändra din situation med en pytteliten sak i morgon så ska du se att det känns lite bättre. Jag minns att min mamma sa en sak som mest gjorde mig arg. Hon sa att hon aaldrig skulle ha velat vara 25 igen. ”Det blir bättre med åren..” Vet du vad? Idag kan jag skriva under det helt. Men jag skulle naturligtvis aldrig säga nåt så dumt till ngn.. 😀

 3. Men alltså.. termometer i munnen? Så du menar att det fortfarande finns folk som verkligen använder såna? Det är ju jätteäckligt, haha!

Skriv ett par väl valda ord vettja!