Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Jag vill också.

17 kommentarer

 1. JuliusCesar Svara

  1. Tjejer i är ytliga.
  2. Tiden du spenderar på denna blogg skulle kunna spenderas på ett sexpack
  3. Kanske du ska sänka ribban lite.
  4. Gnäll inte, beklaga dig inte det får dig att se så mjäkig ut ”dissar vi minns?” get over it. Förstår om du gör detta för att få folk att skratta, men om de för dig närmare någon att hålla handen i (som inte ser ut som Jabba the hut”) de vette fan.
  5.Har ditt självutlämnande gjort dig mer singel eller mindre?

  /godspeed

  • Mår du bättre nu JuliusCesar? Kändes det skönt? Mamma älskade inte dig som barn, och du lyckas aldrig i karriären och är därför allmänt bitter? Inte så välhängd kanske? Då brukar man ju kompensera med att vara stor i käften. Oavsett, TÖNT.

  • Daniel Svara

   1. Japp. Killar också.

   2. Det är sant, men ett sexpack är inte något jag känner att jag behöver i mitt liv.

   3. Det där är jantelagen som talar. Jag har absolut inga orimliga krav, jag vill träffa en tjej som jag finner söt (och jag finner många tjejer söta), som har humor, som är snäll, och har lite intelligens. Borde inte vara omöjligt. Men jag tänker inte ”nöja mig” med någon.

   4. Det är helt upp till läsaren. Jag upplever inte att jag gnäller, utan jag upplever att jag förmedlar mina känslor istället för att spela tuff som många människor gör. Vissa tycker att känslor = gnäll, men jag tycker att känslor gör människor intressanta.

   5. Mindre, tror jag. Mer intressant åtminstone. Se ovan.

  • Jag håller med fullt ut. Visst är bloggen intressant och rolig men jag skulle aldrig kunna få för mig att ”dejta” någon som klagar så orimligt mycket på just att inte få några brudar.

   • Daniel Svara

    Det känns dock lite win-win för oss båda, eftersom inte jag heller letar efter en tjej som inte uppskattar killar som visar känslor. Folk får absolut tycka att jag gnäller för mycket, men tjejen som det till slut kommer att kännas rätt med kommer att vara typen som fattar att 90% av allt gnäll är med självdistans – och hon kommer att uppskatta att jag berättar hur jag känner istället för att spela macho som alla andra.

    Och vidare, eftersom jag vet vem du är, så är du nog bara bitter för att JAG tackade nej till att gå på dejt med DIG. 🙂

    • Vänta va? När har du tackat nej till att gå på dejt med mig?

     • Daniel

      När du var i stan sist, t.ex. MEN MEN, nu var inte detta ett forum för ömsesidigt trashande, sånt kan man ta på andra ställen. 😀

    • Jag hade inte en tanke på att trasha, jag tänker dock säga att det var inte så att du inte ville utan som du är för självisk och lat och det var dessutom jag som sa att jag tänkte dra hem istället. Jag drar då slutsatsen att du vill ha en flickvän, och klagar över det, men du anstränger dig inte det minsta för att få någon och då får du banne mig skylla dig själv!

     • Daniel

      Sådan är inte min uppfattning om hur det gick till, men det är ju strunt samma. Förstår inte varför du inte tar detta med mig privat istället för att kommentera officiellt såhär. Nåväl.

      Självklart kommer jag att anstränga mig som fasen, den dagen det känns rätt med någon. Men jag tar inte vem som helst. Jag kände inte att du var rätt för mig, och med tanke på att du avskyr killar som ”gnäller” så är nog inte jag rätt för dig heller. 🙂

    • Det var för att jag inte alls ens hade en tanke på det förrän jag såg kommentaren som JuliusCeasar skrev och när alla var emot henne så ville jag bara visa att jag inte var det :)Det var absolut inget illa menat mot dig eller så utan det bar bara min åsikt 🙂

 2. Fast jag förstår inte, med alla kommentarer från överförtjusta tjejer så borde du ju kunna dig hitta nån!
  Jag hade ju absolut träffat dig om det inte vore så långt avstånd!

  • Daniel Svara

   Man tycker det! Men ärligt talat – och det säger jag utan att varken vara cynisk eller självömkande – så tror jag att det är mycket ”han är verkligen en underbar kille, MEN inte min typ”. Det brukar vara så.

   • Ääääh! det vet du inte! 🙂 Hade lätt gått på dejt med dig. Gillar killar som visar känslor och är nördiga 😉 hihi

Skriv ett par väl valda ord vettja!