Det är nu fjärde dagen i rad som jag är konstant illamående. Det känns jävligt retfullt, eftersom jag är sjukt illamående när jag inte ätit på ett tag. Då är jag hunger-illamående. Sen när jag har ätit något så blir jag mätt-illamående istället. Sen är det ganska okej några timmar efter jag ätit, tills jag blir hungrig igen. Fan för mitt liv.

Så, varför är det såhär? Vad är det för fel på mig?

 • AIDS. Jag skulle aldrig haft oskyddat gangbang i Sydafrika.
 • Cancer. Troligen akut kroppscancer eller elakartad örsnibbscancer.
 • Lupus. It’s never Lupus.
 • Mesenterialkärlsocklusion. Skulle precis föreslå det!
 • Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Dammlunga alltså.
 • Sexuell undernäring. Allt pekar på det.
 • Extrema utsättningssymtom efter att ha slutat med coca colan.
 • Rabies. Salahuddin har faktiskt sett lite fradgig ut på sistone.

Låt gissningarna flöda!

6 kommentarer

 1. Yup. Klassiskt cola-case! Kommer inte hålla i sig längre än du låter det, du hörde mig, it´s all in your mind! Pga av sockret så klart. Du lider av abstinens. Don´t let it get to you!!

  • Daniel Svara

   Det värmer! 🙂 Känns lite bättre nu, abstinensen har väl lagt sig lite. Har druckit 2-5 burkar om dagen i flera års tid nu. Så det är sockret alltså, inte koffeinet? Har å andra sidan inte hört folk som slutat dricka kaffe som haft såna här besvär.

 2. Socker skulle jag tro och någon hemlig coca-colaingridiens. Dom är ju inte gigantiska för intet. Dom hade ju faktiskt kokain i colan just när den kom. Mumma!

Skriv ett par väl valda ord vettja!