Vaken inatt igen; det är tamejtusan omöjligt att sova längre. Dessutom har jag torrhosta – ni vet, sån där hosta där det känns som hela luftrören vibrerar som om det vore tal om en amatörmässigt påspikad reservdel på en skrotfärdig folkvagn. ”Host host horrrrrrrrrgh” låter det när jag hostar. Alltid de två vanliga hostningarna först, och sedan bara vet man att den tredje kommer göra ont. Och då hoppas man att ingenting lossnar från folkvagnen. Host host horrrrrrrrrgh! Nej, det gick bra den här gången med.

Jag funderade lite där jag låg i sänghalmen. Jag funderar tyvärr väldigt mycket när jag ska sova nu för tiden. Antar att det är överskottsenergi som måste göras av med. Man kunde ju önskat att det hade varit fina tankar, men icke, mestadels tänker jag på varenda litet tillkortakommande jag har. Och sen är det väldigt mycket ex. Dessa ständiga ex som hemsöker mig. Försvinn! Det brukar vara ungefär ”åh, period X var en mysig tid, och händelse Y var en härlig stund, jag lär väl aldrig få känna den glädjen igen” trots att jag vet att det inte är sant. Vore enklare att slippa tänka alls när man ska sova. Finns det något litet lobotomi-kit man kan ta innan läggdags varje kväll?

Sen tänkte jag också på att jag vill köpa en ny mobiltelefon. Just nu har jag en iPhone 3G (när jag köpte den var det coolt, men nu har alla en) som har närmare två år på nacken. En HTC Hero eller HTC HD2 hade suttit fint. But then again, no. Det blir en iPhone 4 istället, när den (troligen) släpps under året.

5 kommentarer

  1. Du kan ge dig iPhone till mig 😉

    Skämt åsido, jag har hört både dåliga och bra saker om HTC, men iPhone 4 blir säkert bra!

    Lobotomi-kitet kallas sömntabletter 😛

  2. Du donerar iPhonen till mig hoppas jag. Gör det och jag utlovar dig en rejäl dejt!

  3. HTC Hero rekommenderas VARMT! Jag är galet kär i min, och detta är första mobilen jag har där jag inte känner att jag kommer byta den om en vecka. 😀 Haft den i ett par månader nu, och kan fortfarande inte tänka mig att ha någon annan. <3

  4. Daniel Svara

    Zhidar: Inte för att verka fanboyig, är bara nyfiken, men har du testat iPhone? För jag kände likadant tills jag testade den (har dock inte testat någon HTC). 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!