Just nu ligger Hanna i min säng och sover, och det tycker jag är en så jääääkla mysig tanke. Även om det inte var världens enklaste sak att slita sig i morse och springa till jobbet.

På pendeln såg jag en tjej som sög på en påse nötcreme. Jävlar vad hon sög på den påsen! Som om hon inte sett mat på fjorton dar. När hon var klar stoppade hon ner påsen i fickan. Det såg så sjukt äckligt ut, nötcreme till frukost… Hon borde skämmas. Tacka vet jag en röd rallybil och några löständer, som från den godispåse jag åt frukost.

Just nu sitter jag här och är… Ja alltså, jag är så sinnessjukt trött att mänskligheten aldrig sett dess like. Allt går i ultrarapid, det känns som jag lever i bullet-time. Det har varit såhär två-tre mornar på raken nu, vilket har fått flera vänner att tro att jag kanske håller på att bli sjuk. Men jag har nog aldrig känt mig såhär frisk förut.

Det är märkligt, i ett års tid har jag sagt att jag är sjuk medan andra sagt att jag är frisk. Och nu säger alla att jag är sjuk, medan jag säger att jag är frisk. Sånt händer bara in Soviet Russia, typ. Men det känns underbart.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!