Jag kom att tänka på en kort anekdot här, som jag givetvis mot bättre vetande tänker dela med mig av.

Det här var när jag gick på dagis nån gång på vad jag gissar är nånstans vid 80/90-skiftet. Jag och några kompisar – om man nu ens kallade det kompisar på den tiden; man tolkade ju i princip alla som inte snodde ens pastellfärgade spade som vänner – var sådär ungt busiga och skulle kissa i kors. Det fanns nämligen ett stort träd längst ner i dagisgårdens högra hörn, bortom fröknarnas uppsikt och således perfekt för en gentlemannamässig session korskissande.

Problemet var att en av deltagarna, Tomas (som idag jobbar som reklamstrateg), gillade att kissa på mig. På mina byxor.

Så varenda gång vi varit där nere och kissat så kom jag tillbaka med nerkissade byxor. Hela dagiset trodde att jag var inkontinent, och det tog säkert tre gånger innan jag lärde mig att inte kissa i kors med folk man inte litar på. Och vid den filosofin lever jag än idag.

2 kommentarer

  1. Been there, done that i ungefär samma ålder.
    Vi skulle göra ovanstående varpå jag klantar mig och träffar honom. Han ger igen med att träffa mig tillbaka.

Skriv ett par väl valda ord vettja!