I morse såg jag en afrikansk kvinna som petade tänderna och sedan näsan mitt på pendeln. Det var en ganska märklig upplevelse. Hon tittade på mig, sen petade hon, sen tittade hon på mig igen. Och mina ögon drogs ju naturligtvis till det hela. Som en bilolycka, ni vet.

Vidare så har jag och Dorthe klarat New Super Mario Bros Wii i helgen. Det fanns en hemlig värld med helt tokigt svåra banor. Jag säger då det… Hon hade inte sett en vuxen man gråta förut.

7 kommentarer

  1. Dober Nanne Svara

    Jag tyckte det var riktigt pissigt av dig att sluta blogga faktist, sen såg jag att du iaf hade uppdaterat lite på samlarsidan.se iaf. Något jag fann ganska ointressant om jag ska vara ärlig. Hur kan den sidan kvalificera som "Sveriges största samlarcommunity"?

    Uppdatera här istället. Du kan ju inte bara lämnade dina läsare i sticket bara för att du får en tjej. Existerar vi bara för att du behöver en publik att gnälla inför när du är ensam eller!?

    Jag hatar dig för vad du gjort mot oss, Daniel. Lägg upp lite inlägg om vad ni gjort, det behöver inte vara superintressant, det är det aldrig. För sen kommer Dorthe lämna dig och då är du tillbaks här och ska uppdatera, varpå du inte har några läsare kvar.

  2. Men vänta lite nu… oviljan att visa upp bilder på Dorthe, inga klarar resultat på vare sig Birthday.se eller Facebook, inga uppgifter om henne ALLS… Maybe there is no spoon.

Skriv ett par väl valda ord vettja!