Det har hänt en grej.

Jag… jag vet inte vad jag ska säga. Det känns jättejobbigt, det här, men jag känner att jag inte kan ljuga. Ni måste få veta; ni är ändå mina läsare. Jag älskar er, det vet ni. Ni förtjänar att få veta.

Det är nog bäst att ni sätter er. Sitter ni? Nähä. Nu då? Okej, bra. Okej, här kommer det… Jag satte mig i soffan och åt lite chips. Ni vet hur det är; man kommer hem efter en lång dag på jobbet och behöver bekräftelse. Man känner sig sårbar. Jag slog på TVn. Idol var på. Well, det ena ledde till det andra… Jag började… gilla det hela lite. Förlåt. Jag tänkte på er hela tiden. Jag lovar!

Jag kan inte hjälpa det. Jag tyckte Idol var lite fredags-mysigt att titta på. Förlåt. Okej?

2 kommentarer

  1. Äsch, idol är ju toppen bra! Det är bästa fredagsmyset. Jag är så glad att jag jobbar hela helgen för då får jag betalt för att se på både idol på fredag och så mkt bättre på lördagen. HELL YEAH!

Skriv ett par väl valda ord vettja!