I fredags var det firmafest. Vi har en sån om året. En stillsam och ansvarsfull tillställning, där alla medverkande satt på varsin stol och smuttade på varsin lättöl. En av deltagarna hade köpt sig en mellanöl och blev givetvis portad på en gång. Fruktansvärt. Jag blev bestört!

Hur som helst. Till följd av detta blev jag berusad, för första gången på ungefär ett år. Jag tror senaste gången var förra sommaren, när jag blev ilurad av mina kollegor att beställa Cidraie, eftersom det inte fanns någon Smirnoff Ice på syltan vi var på (Scandic Malmen). ”Det smakar precis som cider!” sa de. Inte FAN gjorde det det! Det smakade som vitt vin.

Men till bilden alltså. Visst är den hemsk? Jag menar, TITTA PÅ ANSIKTSUTTRYCKET! Det tillhör en man som är fullständigt borta. En man som inte vet var han är, knappt heller vem han är. En man som skulle kunna bli daterape:ad precis när som helst. Notera också svullnaden i ansiktet, och det maniska leendet.

Det är en fullständigt hemsk bild, detta.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!