Jag måste bara säga… att jag har haft världens mysigaste helg med Mimmi. En helg med mycket mys, mycket film, och faktiskt ett konstmuseibesök. Det känns tokbra, och jag vill bara ha mer. 🙂

Igår satte jag ut annons på min gamla stationära dator som jag inte rört på ca åtta månader. Idag ska en kollega hämta upp den; 7000 får jag.

Jag lyckades för övrigt med konststycket att, när jag skulle tömma datorn inför försäljningen, radera alla mina bilder på mig. Så nu är de för evigt borta. Det känns väl SÅDÄR kul. Så här kommer en kort guide för hur man gör detta:

 1. Bestäm dig för att tömma datorn på filer, och föra över allt viktigt till din externa hårddisk.
 2. Tänk ”äh, varför kopiera? Jag kan ju klippa ut och klistra in istället, när jag ändå ska ta bort filerna från datorn sen.”
 3. Klipp ut bilderna från datorn och klistra in dem på din externa hårddisk.
 4. Få ett felmeddelande när du har fört över klart.
 5. Ignorera detta.
 6. Koppla in den externa hårddisken till din laptop.
 7. Få felmeddelande även där, och information att vissa filer på disken är korrupta.
 8. Säg ”ja” på frågan om Windows ska försöka laga dessa.
 9. Upptäck att du nu har en enda korrupt fil på 32 kilobyte istället för dina bilder.
 10. Förbanna valfri gudabild och/eller teknikföretag.

Tadaa! Nu tror jag att jag ska köpa en ny laptop för att trösta mig.

1 kommentar

 1. Jag lyckades med ungefär samma sak när jag skulle formatera min laptop och lånade min polares externa hårddisk, och la allt jag ville ha över i en mapp med det pedagogiska namnet "sparas", men jag tänkte inte på att lägga in "bilder"-mappen där för den ska ju allt sparas i tänkte jag. Så den kom in med och försvann för alltid bort i den formaterade röran som blev min nya tomma hårddisk. :((

Skriv ett par väl valda ord vettja!