Jag är sjuk, och det är inte roligt alls. Det kom i söndags, fick 39 graders feber och låg och vred mig med feberdrömmar om WoW. Inte kul. Sen har det varit så hela veckan, symptomen har varvats av varann. Just nu hettar det lite i pannan och rethostan är förjävlig.

Men men, det är säkert bättre på måndag så jag kan jobba igen.

Rolig episod nyss förresten. Det ringde på dörren, ca 01.05 var klockan. Jag tittar i kikhålet och där står en fruktansvärt berusad man med tröja, jacka, halsduk, strumpor och skor. Men inga byxor. Jag öppnar inte, av ganska naturliga anledningar. Först ringer han på hos mig. Sen ringer han på hos min granne bredvid. Sen ringer han på mitt emot i trapphuset. Sen ringer han på hos mig igen.

Jag ringer 114 14, möts via telesvar att jag ska ringa 112 om det är nåt akut. Rädd blev jag inte, dörren är ju låst. Men jag tänkte sova inom en inte alltför avlägsen framtid, så innan dess bör den mannen avlägsnats. Han går upp för trapporna, till våningen ovanför. Jag lägger ned mobilen. Han kommer ner igen, sätter sig på huk framför en dörr och fipplar med sina nycklar. Då kommer någon yrvaken granne ner och hjälper honom hitta rätt nyckel. Hon säger åt honom att låsa om sig, han går in och gör som hon sagt. Hon går upp igen. The end.

Skriv ett par väl valda ord vettja!